DIGI RCS & RDS: Informarea pentru Toti Romanii, Ce ofera 9 Luni cu 50% Reducere

DIGI RCS & RDS Informarea Toti Romanii ofera 9 Luni 50% Reducere

DIGI RCS & RDS a publicat in aceasta dimineata un anunt oficial care vizeaza milioane de romani din intreaga tara, si decizia pe care grupul de telecomunicatii a luat-o este una extrem de buna, iar asta deoarece aduce beneficii majore la portare. Continuand campaniile de succes care au adus milioane de clienti in reteaua sa de telecomunicatii, DIGI a decis ca e cazul sa lanseze campanai de portare Back to School, chiar daca scoala va incepe peste cateva saptamani.

RCS & RDS le ofera clientilor sai, sau romanilor care nu ii sunt clienti, posibilitatea de a face un activa un abonament de telefonie mobila in cazul caruia vor beneficia de 50% reducere timp de 9 luni de zile, aproximativ cat dureaza si anul scolar. In esenta, e vorba despre 4 luni de gratuitate totala pentru abonamentele de telefoni emobila pe care DIGI RCS & RDS le are, sau 9 luni de reducere de 50%, oricum vreti sa o priviti, beneficiul este unul mare.

DIGI RCS & RDS: Informarea pentru Toti Romanii, Ce ofera 9 Luni cu 50% Reducere

DIGI are cele mai ieftine servicii de telefonie mobila din Romania in momentul de fata, cu preturi care incep de la doar 2 euro pe luna, sau 1 euro pentru 9 luni de zile in care este activa reducerea de 50% oferita de catre companie. Este obligatoriu sa incheiati un abonament cu valabilitate de 2 ani de zile pentru a beneficia de aceasta oferta speciala pe care DIGI Mobil o are, deci e important sa aveti in vedere inclusiv acest lucru daca vreti sa beneficiati de tot.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau toate detaliile necesare despre care ar trebui sa stie oricine in legatura cu aceasta promotie speciala, si e bine sa profitati de ea, daca vreti servicii de telefonie mobila foarte ieftine. Este cunoscut faptul ca RCS & RDS nu are cele mai bune servicii de telefonie mobila din Romania, insa la preturi incepand de la 1 euro pe luna, daca vrei ceva ieftin, stii unde sa mergi pentru a beneficia de asta.

RCS & RDS desfasoara aceasta campanie pentru o perioada destul de lunga de timp, deci veti avea suficiente oportunitati pentru a activa un abonament de telefonie mobila care sa si beneficieze de promotia aceasta foarte atractiva.