ING Bank: IMPORTANTE Schimbari Oficiale pentru Transferurile Bancare

ING Bank IMPORTANTE Schimbari Oficiale Transferuile Bancare

ING Bank ii informeaza pe clientii din Romania in legatura cu una dintre extrem de importantele schimbari pe care banca le va face, ea venind ca o surpriza foarte buna, care trebuia totusi sa fie oferita de ceva vreme, in final. ING Romania le-a trimis clientilor din toata tara o informare speciala prin care ii anunta in legatura cu faptul ca incepand din iarna acestui an va implementa un sistem care va facilita transferurile instante de bani intre conturile altor banci.

ING implementeaza practic sistemul Alias Pay pentru clientii din Romania, iar asta dupa ce alte banci au implementat acest sistem inca de prin anul 2020, dar iata ca grupul olandez se misca ceva mai greu din acest punct de vedere. Stim deja ca ING Bank ne permite sa tranferam bani instant intre conturile din sistemele sale, insa Alias Pay va facilita transferurile instante de bani inclusiv catre conturile care sunt deschise la alte banci.

ING Bank: IMPORTANTE Schimbari Oficiale pentru Transferurile Bancare

ING Romania spune ca acest sistem va putea fi folosit exclusiv pe teritoriul Romaniei pentru plati instant atat timp cat valoarea platilor este mai mica de 3.000 de LEI in cazul bancilor diferite care fac parte din acest sistem. Nu exista comisioane suplimentare pentru folosirea acestui sistem, cele existente pentru transferurile bancare ramanand in vigoare inclusiv cand utilizam Alias Pay, deci nu trebuie sa va faceti vreo grija din acest punct de vedere.

Transferurile instante facute intre conturile bancare, chiar si de la banci diferite, sunt realizate instant de ora din zi la care sunt initiate, deci vom putea trimite, sau primi, bani in orice moment fara probleme multumita Alias Pay. Aceasta facilitate pe care ING Bank o implementeaza ar trebui sa fie disponibila incepand cu luna decembrie a acestui an, deci mai avem destul de asteptat pana cand vom putea benficia de tot in Romania.

ING Bank mai pregateste si alte schimbari importante pentru clientii din Romania in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane doar sa vedem de cat timp va fi nevoie pentru ca ele sa fie implementate in mod oficial pentru noi.