LIDL Romania da GRATUIT Telefoane si Sute de Vouchere de Cumparaturi Romanilor

LIDL Romania GRATUIT Telefoane Sute Vouchere Cumparaturi Romanilor

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, si a decis ca vrea sa le ofere romanilor posibilitatea de a primi gratuit sute de vouchere de cumparaturi, doua telefoane, sau o tableta, fara a face prea multe. Unii dintre voi probabil va aduceti aminte de faptul ca LIDL a pornit la un moment dat o campanie lunara prin care a incercat sa afle de la clientii sai romani mai multe informatii despre experienta pe care o au in magazine.

LIDL a legat aceasta campanie de promotia despre care vorbim cum si le ofera gratuit romanilor o serie de premii speciale, doar pentru a spune ce experienta au in magazine cand merg la cumparaturi in mod obisnuit. Daca intrati pe website-ul LIDL Romania, veti vedea informatiile cu privire la aceasta promotie, si o parte dintre cerintele care trebuie indeplinite pentru a putea primi oricare dintre premiile oferite acum.

LIDL Romania da GRATUIT Telefoane si Sute de Vouchere de Cumparaturi Romanilor

LIDL Romania GRATUIT Telefoane Sute Vouchere Cumparaturi Romanilor voucher cumparaturi gratuit

LIDL Romania le ofera gratuit clientilor din Romania 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite si 2 telefoane Samsung GALAXY S20 FE, in schimbul informatiilor cu privire la experienta din magazinele sale. Pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste premii, trebuie sa intrati in sectiunea dedicata promotiei pe website-ul LIDL, si sa completati informatiile cu privire la experienta voastra din magazine.

Formularul care trebuie completat pe website-ul LIDL Romania cere informatii detaliate despre magazinul in care am fost, si experienta de care am avut parte acolo, iar un bon de cumparaturi e necesar pentru a se confirma prezenta noastra in magazin. Dupa ce completati toate informatiile, intrat in tragerea la sorti pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care LIDL ni le pune la dispozitie in aceasta perioada.

LIDL Romania incearca sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune experiente cand vine vorba despre cumparaturile pe care le fac, iar decizia de a oferi premii de acest gen e una care merita laudata, in final.