CEC Bank isi Surprinde Clientii, da GRATUIT Romanilor Tablete iPad Pro

CEC Bank Surprinde Clientii GRATUIT Romanilor Tablete iPad Pro

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai importante banci si mai vechi banci din Romania, isi anunta clientii in legatura cu ceea ce le da gratuit in aceasta perioada, si vorbim despre vesti bune pentru cei care sunt interesati de ele. Mai exact, ca parte a unui parteneriat pe care CEC Bank il desfasoara impreuna cu cei de la VISA, banca a decis sa le ofera romanilor posibilitatea de a castiga tabletele iPad pe care le ofera in cadrul promotiei.

CEC Romania ofera 7 tablete iPad Pro 12.9 inch WiFi din 2021 cu 128 GB spatiu de stocare pentru clientii din Romania care vor sa participe la aceasta campanie, dar si 14 vouchere DallesGo pentru un curs de dezvoltare online pentru o perioada de o luna. CEC a gandit acest concurs cu o perioada de desfasurare de o luna si jumatate, iar in fiecare saptamana va oferi cate 3 premii pentru clientii din Romania care sunt dornici sa participe la campanie.

CEC Bank isi Surprinde Clientii, da GRATUIT Romanilor Tablete iPad Pro

CEC Bank le cere clientilor din toata Romania ca in perioada 15 august – 30 septembrie sa faca macar o plata folosind un card emis de catre VISA, iar asa vor fi in mod automat inscrisi in cadrul promotiei pe care o are in derulare in momentul de fata. Doar clientii care au carduri VISA pot participa la aceasta campanie speciala in momentul de fata, deci daca aveti un card emis de Mastercard, nu veti putea participa pentru a castiga premiile oferite.

CEC nu le da clientilor premii in bani ca parte a acestei promotii speciale, deci daca va asteptati sa primiti asa ceva, ar fi bine sa va mai ganditi, pentru ca planurile bancii sunt cu totul diferite, si se limiteaza exclusiv la aceste premii speciale in momentul de fata. CEC Romania nu este singura banca de la care vedem campanii de acest gen in aceasta perioada, astfel ca daca sunteti clientul altei banci, va puteti uita cu interes spre alte tipuri de promotii care ar exista.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti interesati de ea, atunci puteti merge pe website-ul sau pentru a afla toate detaliile importante despre care ar trebui sa stiti chiar acum.