Germania Nu mai Pare sa fie Dispusa sa Livreze Arme Ucrainei

Germania Nu mai Pare sa fie Dispusa sa Livreze Arme Ucrainei

Germania nu mai pare sa fie dispusa sa livreze arme Ucrainei, iar asta pentru ca oficialii de la Berlin nu au mai confirmat vreo livrare de noi tipuri de armament, sau tehnica militara, in urmatoarea perioada catre ucrainieni, ceva ce ridica semne de intrebare vis-a-vis de ajutorul pe care il ofera Europa acum.

Germania a livrat o serie de obuziere catre Ucraina, impreuna cu sistemele de lansatoare de rachete, oferind deasemenea jutor umanitar, si ajutor in bani, dar dincolo de asta se pare ca deocamdata de la Berlin nu ar mai urma sa mearga ajutoare catre ucrainieni, ceva ce poate ca nu surprinde multa lume acum.

“Nu există noi angajamente germane pentru livrările de arme către Ucraina. German Die Welt a raportat, citând sursele sale din guvernul ucrainean, că diplomații ucraineni au cerut în mod repetat guvernului german angajamente pentru echipamente grele suplimentare, dar fără rezultat.

Până acum, Germania a livrat 10 obuziere Panzerhaubitze 2000 autopropulsate și trei sisteme de rachete de artilerie Mars II.”