Auchan Anunta Clientii ca Ofera GRATUIT Vouchere de 100 de LEI, Cum le Obtii

Auchan Anunta Clientii Ofera GRATUIT Vouchere 100 LEI Cum Obtii

Auchan isi surprinde clientii din Romania in acest weekend, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit vouchere cu bani pentru aceia dintre ei care sunt dornici sa profite de campania care este in plina derulare in momentul de fata in tara noastra. Vorbim despre o decizie a celor de la Auchan de a le oferi romanilor posibilitatea de a castiga 10 vouchere gratuite cu valoare de 100 de LEI fiecare, banii fiind incarcati sub forma de bonus in platforma MyClub Auchan.

Auchan Romania a creat si lansat anul trecut in Romania platforma MyClub Auchan pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de reduceri pentru cumparaturile pe care le fac in viata de zi, cu zi, iar acum extinde totul. Campania derulata de catre lantul de hypermarket-uri le cere romanilor sa spuna ce impact au avut bicicletele in viata lor, indiferent care a fost acesta, iar pentru a participa trebuie sa lasati un comentariu la postarea campaniei de pe facebook.

Auchan Anunta Clientii ca Ofera GRATUIT Vouchere de 100 de LEI, Cum le Obtii

Auchan alege mai apoi castigatorii, dupa 25 august, iar cei 10 norocosi alesi de catre companie, vor primi un bonus de 100 de LEI pe cardul din MyClub Auchan pentru a face cumparaturi din oricare dintre magazinele din toata tara. Nu conteaza ce vreti sa cumparati de la Auchan Romania cu acesti bani, ei putand fi folositi pentru orice fel de achizitii din magazinele sale, la fel ca orice alta suma normala de bani pe care am avea-o.

MyClub Auchan este o resursa foarte buna pentru oricare dintre romanii care vor sa se bucure de preturi speciale la o gama extrem de variata de produse pe care le putem cumpara din magazinele din toata tara ale lantului francez. Auchan Romania le permite oricaror clienti sa-si faca un cont in cadrul acestei platforme, astfel ca nu trebuie decat sa mergeti pe website-ul companiei, sau in magazine, pentru a va inscrie in cadrul sau.

Auchan Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce presupune utilizarea platformei MyClub Auchan, asa ca daca sunteti interesati de ea, trebuie doar sa intrati acolo si sa profitati de toate ofertele care sunt disponibile pentru noi.