Avertismentul lui Volodimir Zelenski pentru Rusia, ce Mesaj Transmite Lumii

Avertismentul Volodimir Zelenski Rusia Mesaj Transmite Lumii

Un avertisment serios vine de la Volodimir Zelenski inainte ca Rusia sa puna in aplicare ceva ce presedintele Ucrainei numeste drept un “spectacol absolut dezgustator si absurd”, adica un proces pentru luptatorii de la Azovstal, insa boxa acuzatilor ar urma sa fie facuta intr-un mod similar cu cel al unei custi.

Volodimir Zelenski spune ca Ucraina nu va tolera chinuirea soldatilor sai, eroii care au luptat in cadrul atacului asupra uzinei Azovstal din Mariupol, rusii avand alte planuri, care ar putea duce totusi la imposibilitatea de a mai negocia cu ucrainienii pentru oprirea razboiului.

“Acum sunt destule relatări în mass-media că la Mariupol se pregătește decorul pentru un proces spectacol absolut dezgustător și absurd al apărătorilor ucraineni, al războinicilor noștri care sunt captivi ai ocupanților.

Indiferent ce gândesc ocupanții, indiferent ce plănuiesc, reacția statului nostru va fi absolut clară. Dacă are loc acest proces disprețuitor, dacă oamenii noștri sunt aduși în acest peisaj încălcând toate acordurile, toate regulile internaționale, dacă există abuz… Aceasta va fi linia dincolo de care orice negociere este imposibilă. Rusia se va opri de la negocieri. Nu vor mai fi conversații. Statul nostru a spus totul.

Ucraina nu va tolera chinuirea unor oameni despre care se poate spune un singur lucru: sunt eroi ai Patriei lor, au apărat libertatea poporului lor de invadatorii de pe pământul lor.”