Armata Ucrainei a Distrus un Obiectiv Militar Important al Rusiei in Herson

Armata Ucrainei a Distrus un Obiectiv Militar Important al Rusiei in Herson

Armata Ucrainei a reusit sa distruga un centru de comanda al armatei ruse in regiunea Herson, atacurile lansate de catre ucrainieni ducand la uciderea a 20 de soldati rusi, dar si la distrugerea a 2 sisteme de rachete S-300, a doua obuziere Msta-S si Giatsint-S, plus un sistem radar Nebo-M.

Separat de atacul ucrainienilor, presa din Ucraina spune ca un nou atac asupra unei zone rezidentiale din regiunea Mikolaiv a avut loc in cursul noptii trecute, un copil fiind ranit in urma distrugerii unei cladiri rezidentiale, aceasta fiind atacata cu un sistem de lansare de rachete Uragan al armatei Rusiei.

“Armata ucraineană distruge cetatea rusă din regiunea Herson. Comandamentul Operațional „Sud” a raportat că au ucis 20 de soldați ruși și au distrus un obuzier Msta-S autopropulsat, două sisteme de rachete S-300, un obuzier autopropulsat Giatsint-S și un sistem radar Nebo-M.

O rachetă rusă din Bashtanka din regiunea Mykolaiv a distrus o clădire rezidențială și a rănit un copil, în timp ce Zelenodolsk a fost vizat folosind lansatorul de rachete multiple Uragan. Atacul a distrus mai multe clădiri rezidențiale, ucigând un civil și rănind încă șase.”