Orange Uimeste Clientii, ce ofera GRATUIT pentru 12 Luni de Zile in Romania

Orange Uimeste Clientii ofera GRATUIT 12 Luni Zile Romania

Orange ii notifica pe romanii din intreaga tara cu privire la ceea ce ofera gratuit timp de 12 luni de zile in baza unei decizii extrem de bune care se aplica in momentul de fata pentru oricare dintre clientii care aleg anumite tipuri de abonamente. In aceasta pagina cei de la Orange le explica tuturor clientilor din Romania ca daca aleg unul dintre abonamentee fix-mobil Orange Love, care fac parte din promotie, pot primi 12 luni de HBO si HBO Max gratuite.

Orange nu e la prima campanie de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in trecut a oferit deasemenea gratuitate timp de 6 sau 12 luni, pentru HBO si HBO Max, dar si pentru Netflix, pana la un moment dat. Acum vorbim despre una dintre cele mai mari platforme de streaming video la cerere din Romania pentru care se ofera acces gratuit din partea Orange pentru anumite abonamente care fac parte din campanie.

Orange Uimeste Clientii, ce ofera GRATUIT pentru 12 Luni de Zile in Romania

Orange Romania ofera in cadrul acestor abonamente acces la servicii de internet si televiziune la preturi foarte bune, impreuna cu posibilitatea de a cumpara televizoare in rate surprinzator de mici pentru ceea ce ofera ele. Practic, Orange Romania ii ajuta pe clientii din Romania sa beneficieze de servicii de calitate la preturi foarte bune, dar chiar si de dispozitivele care le permit sa se foloseasca de acele servicii, tot la preturi mici.

Orange nu e singurul grup de telecomunicatii care in momentul de fata le ofera clientilor gratuitate pentru HBO si HBO Max, insa la altii nu este o perioada chiar atat de lunga, asa ca ramane ca voi sa alegeti compania pe care o doriti. In baza informatiilor pe care Orange Romania le-a publicat, se pare ca doar cei care activeaza pentru prima oara un abonament de acest gen vor beneficia de promotie, deci daca aveti unul activ, nu veti primi nimic.

Orange are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce ne ofera in momentul de fata, sa ca puteti vedea acolo tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu decizia grupului de telecomunicatii pentru milioane de romani.