Telekom isi Notifica Toti Clientii despre IMPORTANTELE Decizii Luate in Romania

Telekom Notifica Toti Clientii IMPORTANTELE Decizii Luate Romania

Telekom transmite o informare extrem de importanta pentru milioanele de clienti pe care ii are in toata tara, iar asta deoarece le aduce in atentie una dintre extrem de serioasele investitii pe care le-a facut pentru imbunatatirea acoperirii pe care o ofera pentru clienti. Conform celor de la Telekom, in ultimul an de zile compania a investit in imbunatatirea retelei de telecomunicatii in peste 1.200 de localitati in care locuiesc 10.6 milioane de locuitori.

Telekom Romania are una dintre cele mai extinse retele de telefonie mobila din toata tara, si investeste in mod constant pentru a le oferi clientilor servicii cat mai bune, ajungand recent sa depaseasca numarul de 4 milioane de clienti. Telekom nu ofera o lista completa a localitatilor in care a facut imbunatatiri pentru acoperirea serviciilor de telecomunicatii, dar si calitatea pe care o ofera acestea pentru clientii romani.

Telekom isi Notifica Toti Clientii despre IMPORTANTELE Decizii Luate in Romania

Telekom are unele dintre cele mai mici preturi pentru serviciile pe care le ofera, dar spre deosebire de DIGI Mobil, ofera calitate mai buna pentru acestea, atat pe partea de acoperire, cat si pe partea de vitezele de internet mobil. Telekom Romania si-a cam aliniat ofertele cu cei de la DIGI Mobil in ultimii ani pentru a avea preturi cat mai mici, si beneficii cat mai multe, dar cu posibilitatea de a mentine in acelasi timp si calitatea la un nivel bun.

Telekom a reusit recent sa depaseasca numarul de 4 milioane de clienti pentru serviciile de telefonie mobila din Romania, dupa ani de zile in care a inregistrat scaderi constante, ceea ce este o realizare extrem de importanta pentru operator. Telekom Romania a fost in 2021 in centrul unor discutii cu privire la vanzarea diviziei de servicii mobile din Romania, insa acestea nu s-au finalizat cu gasirea unui posibil cumparator.

Telekom Romania lucreaza constant la imbunatatirea serviciilor sale, asa ca nu e exclus sa mai vedem anunturi importante in viitor venind de la compania romaneasca pentru clientii care platesc pentru ele in fiecare zi.