WhatsApp Dezvaluie ca Lucreaza in SECRET la Noutati Bune in iPhone, Android

WhatsApp Dezvaluie Lucreaza SECRET Noutati Bune iPhone Android

WhatsApp pregateste in aceasta perioada, in secret, o serie de schimbari foarte importante pentru miliardele de utilizatori de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, ele fiind gandite special pentru a le oferi oamenilor functionalitati noi si importante. Vorbim despre schimbari pe care cei de la WhatsApp le fac special pentru a oferi posibilitatea de a ne folosi conturile pe mai multe dispozitive intr-un mod mult mai usor decat pana acum.

WhatsApp Messenger lucreaza la un update important pentru sistemul care ne permite sa ne folosim conturile pe mai multe dispozitive simultan, posibilitatea de a folosi un al doilea telefon mobil, sau tableta, fiind pregatita. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata interfata care urmeaza sa ne permita sa facem acest lucru in cadrul WhatsApp, atat pe telefoanele iPhone, cat si pe telefoanele Android.

WhatsApp Dezvaluie ca Lucreaza in SECRET la Noutati Bune in iPhone, Android

WhatsApp Dezvaluie Lucreaza SECRET Noutati Bune iPhone Android telefon secundar

WhatsApp a promis implementarea acestei functii in momentul in care a lansat sistemul care ne permite sa interconectam conturile in mai multe medii, si sa le folosim inclusiv fara o conexiune de internet activa. Acum totul este dus la un alt nivel de catre WhatsApp Messenger la cererile utilizatorilor din intreaga lume, chiar daca a durat ceva timp pentru ca aceasta functionalitate sa fie implementata, intr-un final, si pentru noi.

WhatsApp Messenger implementeaza pentru utilizatori functii care sunt disponibile deja pentru multe alte platforme de mesagerie, de chiar foarte multa vreme, doar ca in cazul platformei Meta, lucrurile s-au miscat mai greu cu implementarea. Desigur ca este o veste excelenta ca este intr-un final integrata aceasta functionalitate, doar ca ramane de vazut de cat timp va fi intr-un final nevoie pentru a ne putea bucura de tot cand va fi gata.

WhatsApp nu are deocamdata o data de lansare pregatita pentru aceasta functionalitate, iar asta deoarece asteapta sa o testeze suficient de bine inainte de a decide sa ne-o ofere, astfel incat atunci cand ne-o va oferi, ea sa functioneze asa cum trebuie.