Kaufland da GRATUIT Bonuri de Cumparaturi de 100 de LEI pentru Romani

Kaufland GRATUIT Bonuri Cumparaturi 100 LEI Romani

Kaufland a decis sa le ofere gratuit romanilor din toata tara vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, si vorbim despre ceva ce oricare dintre romani poate sa primeasca de la lantul de hypermarket-uri, dar pentru asta trebuie sa faceti ceva. Vorbim despre o campanie pe care cei de la Kaufland o desfasoara lunar de ceva vreme, si care nu pare sa fie gata de final prea curand, compania dorind sa obtina informatii despre experienta de cumparaturi din magazine.

Kaufland s-a gandit astfel sa le ceara romanilor sa completeze un formular special din website-ul sau prin care sa ii spuna ce probleme au descoperit atunci cand au mers la cumparaturi in magazinele sale, iar in schimb pot primi un voucher in valoare de 100 de LEI. Kaufland Romania ofera lunar 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare pentru romanii norocosi care aleg sa participe la aceasta promotie speciala.

Kaufland da GRATUIT Bonuri de Cumparaturi de 100 de LEI pentru Romani

Kaufland Romania are campania deschisa pentru oricare dintre clientii sai, indiferent de magazinul in care merg sa-si faca cumparaturile, important fiind sa pastrati bonul de cumparaturi pentru a dovedi ca ati fost acolo si ati experimentat ceea ce reclamati. Conform informatiilor pe care Kaufland le are pe website-ul sau,completarea formularului dureaza doar 5 minute, dupa care suntem inscrisi la campania pe care o deruleaza in tara noastra.

Kaufland GRATUIT Bonuri Cumparaturi 100 LEI Romani magazine

Kaufland vrea sa afle mai multe informatii despre experienta noastra la cumparaturi pentru a rezolva orice fel de probleme care nu sunt aduse in atentia conducerii centrale a companiei, iar miscarea este una foarte buna, pana la urma. Kaufland Romania alege lunar castigatorii celor 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, iar ele pot fi folosite pentru a cumpara orice fel de produse pe care le vinde in momentul de fata in Romania.

Kaufland Romania ofera toate detaliile despre aceasta campanie direct pe website-ul sau, iar tot acolo sunt anuntati inclusiv castigatorii fiind anuntati tot prin intermediul website-ului pe care compania il are disponibil pentru noi toti.