WhatsApp: ATENTIE! Informare OFICIALA a unei Schimbari MAJORE pe iPhone, Android

Masura WhatsApp Miliarde Utilizatori iPhone Android

WhatsApp ii informeaza in mod oficial pe miliardele de utilizatori cu telefoane iPhone si Android despre o schimbare majora pe care o au disponibila chiar acum in propriile dispozitive mobile. Cei de la WhatsApp au implementat cu nu foarte mult timp in urma in cadrul aplicatiei de mesagerie o functie extrem de importanta care ne ofera posibilitatea de a cripta backup-urile cu informatii despre conversatiile pe care le purtam, dar si cu tot continutul acestora.

WhatsApp Messenger a implementat aceasta functionalitate atat pentru iPhone, cat si pentru Android, iar multumita ei nimeni nu va putea accesa datele din backup-urile noastre, chiar daca le are. In baza acestie modificari, backup-urile noastre din cadrul WhatsApp Messenger vor fi incarcate deja criptate in serverele celor de la Apple si Google, deci indiferent cine le va cere, sau cine le va descarca, nu va putea vedea absolut nicio informatie din cadrul lor.

WhatsApp: ATENTIE! Informare OFICIALA a unei Schimbari MAJORE pe iPhone, Android

WhatsApp vorbeste mai jos despre aceste tipuri de backup-uri pentru iPhone si Android, oferind inclusiv informatii cu privire la modalitatile prin care le putem activa oricand pe dispozitivele noastre. Exista o sectiune speciala in cadrul aplicatiei WhatsApp prin care putem activa aceste backup-uri criptate, insa este extrem de important sa urmati instructiunile cu strictete, si sa tineti minte informatiile cu care ati protejat datele in momentul activarii criptarii pentru ele.

WhatsApp Messenger spune ca sistemul e unul atat de bun incat daca uitam parola pe care am setat-o in momentul in care am criptat backup-ul, datele nu mai pot fi recuperate de catre nimeni. In aceasta idee, e foarte important sa urmati toate instructiunile pentru a cripta backup-urile WhatsApp de pe iPhone si Android, pentru ca daca o faceti in mod gresit, veti ramane fara toate datele din ele, dar veti putea reface backup-urile cu informatiile pe care le mai aveti in telefoanele voastre.

WhatsApp ne permite sa folosim backup-urile criptate chiar acum daca avem cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iPhone si Android instalate in telefoanele noastre.