Ucraina Planifica noi “Masuri” in Razboi pentru Toamna Anului 2022

Ucraina Planifica noi “Masuri” Razboi Toamna Anului 2022

Ucraina afirma ca toamna va fi o perioada decisiva pentru razboiul cu Rusia, iar asta pentru ca in perioada iernii e foarte posibil ca ostilitatile sa se reduca la nivel de intensitate, ceva ce desigur ca nu a fost valabil pentru luna februarie, in momentul in care tara noastra vecina a fost invadata.

Ucraina anunta o serie de masuri in perioada urmatoare, cel mai probabil contraatacuri in diverse regiuni ale sale pentru a elibera localitati aflate sub ocupatie rusa, dar in perioada toamnei e posibil sa vedem intensitate mult mai mare a ostilitatilor, in raport cu perioada caniculara de vara.

“Toamna va fi „perioada decisivă” a războiului. Vadym Skibitskyi, reprezentant al Direcției de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina, a declarat pentru RBK Ucraina că, deși ostilitățile ar putea să nu fie la fel de active iarna, perioada va fi totuși dificilă.

Sperăm că măsurile pe care le planificăm vor avea succes. Și vom perturba planurile Rusiei privind ocuparea ulterioară și regiunea Donețk”, a spus Vadim Skibitski.”