Formula 1: Lovitura GREA Reclamata de Lewis Hamilton la MP al Belgiei, Frustrarile Legate de Mercedes

Formula 1 Lovitura GREA Reclamata Lewis Hamilton MP Belgiei Frustrarile Legate Mercedes

Formula 1 reincepe astazi cu Marele Premiu al Belgiei, iar Lewis Hamilton reclama o lovitura dura primita inainte ca noua cursa sa inceapa, iar asta din cauza faptului ca a reusit o pozitionare mult mai slaba decat ce a lui Max Verstappen in cursele de calificari. Lewis Hamilton spune ca diferenta de 1.8 secunde intre el si Verstappen in cursa de Formula 1 de astazi este ca “un sut intre dinti”, ceva ce nu am mai auzit de ceva vreme de la pilotul britanic.

Hamilton reclama problemele pe care masina de Formula 1 a celor de la Mercedes le are, afirmand ca in ciuda tuturor imbunatatirilor pe care inginerii echipei le-au facut, masina ramane totusi cu mult inferioara celor ale competitorilor. Lewis Hamilton pare mai concentrat totusi pe urmatorul model de masina pe care Mercedes il pregateste pentru sezonul urmator de Formula 1, unul in care el va dori, cel mai probabil, sa aiba rezultate mai bune.

Formula 1 a inceput prost pentru Hamilton si Mercedes, a continuat prost, iar pilotul spune ca masina pe care compania i-a pus-o la dispozitie nu este una care sa asigure o pozitionare in top 5 in cadrul calificarilor pentru aceasta cursa. Hamilton se declara si frustrat de ceea ce se intampla in momentul de fata cu masina Mercedes, iar pozitionarile proaste in cursele de Formula 1 se cam aduna pentru pilot, ceea ce genereaza destula presiune.

Lewis Hamilton a afirmat totusi ca va incerca sa obtina un rezultat bun in cursa de astazi, dar spune ca masina va determina intr-o foarte mare masura daca va ajunge pe podium in Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, sau daca va fi plasat pe un loc slab. Hamilton este totusi increzator in faptul ca Russell ar putea avea o pozitionare mai buna, asa cum s-a intamplat in multe alte curse de Formula 1, colegul sau intelegandu-se mai bine cu masina Mercedes.

“Adică, evident că toată lumea lucrează pentru îmbunătățiri. Și am venit aici foarte, foarte optimiști că vom putea fi aproape [decalajul față de Red Bull și Ferrari]. O jumătate de secundă, cine știe, dar să fii cu 1,8 secunde în urmă este o adevărată lovitură în dinți.

Pentru mine, este doar să ne concentrăm pe modul în care construim și proiectăm mașina de anul viitor. Celelalte două echipe din fața noastră sunt într-o altă ligă, dar mașina noastră arată foarte diferită de a lor. Deci, vom face tot ce putem pentru tot restul sezonului.”

Formula 1 inca mai are foarte multe curse in cadrul acestui sezon, insa Hamilton nu are sanse sa obtina o pozitionare prea bune in cadrul sau, ceea ce desigur ca genereaza foarte multe tensiuni in cadrul echipei celor de la Mercedes.