Netflix a Decis sa ANULEZE un Serial foarte Asteptat, Fanii au Ramas Dezamagiti

Netflix Decis Anuleze Serial Asteptat Fanii Ramas Dezamagiti

Netflix a luat decizia de a anula un serial care a fost asteptat de catre milioane, peste milioane, de fani din intreaga lume, si a surprins toti oamenii cand a dezvaluit ca nu va mai produce un al doilea sezon pentru Resident Evil, in ciuda faptului ca a fost primit bine de abonati.

Lansarea serialului Resident Evil in cadrul Netflix a venit ca o surpriza extrem de buna pentru foarte multi dintre fanii platformei de streaming video la cerere, insa vestile bune au disparut foarte rapid dupa lansarea primului sezon, decizia anularii producetii unei continuari surprinzand oamenii.

Netflix l-a ales pe regizorul celebrei serii Supernatural pentru a produce acest serial important, insa se pare ca decizia n-a fost una chiar atat de potrivita din moment ce iata ca acum serialul e lansat. Se pare ca numarul de vizionari pe care acest serial le-a generat in cadrul platformei n-a fost tocmai pe masura asteptarilor companiei americane, iar asta a dus la disparitia sa.

Netflix a lansat acest serial dupa ce le-a oferit abonatilor o versiune animata bazata pe aceeasi poveste principala, astfel ca era oarecum de asteptat ca lumea sa nu fie extrem de interesanta de mai multe moduri de a spune acelasi lucru cu productiile pe care platforma de streaming le-a lansat pentru noi.
Resident Evil este o franciza foarte populara in intreaga lume, filmele lansate in baza povestii avand parte de extrem de mult succes, insa iata ca serialul e foarte departe de ceea ce si-ar fi dorit fanii, iar asa a fost luata decizia de a se concentra atentia pe alte titluri pe care Netflix le pregateste acum.

Netflix vrea sa mai aduca in platforma alte seriale bazate pe jocuri populare, printre ele numarandu-se si Horizon Zero Dawn, Tomb Raider, Far Cry, sau Bioshock, deci ne mai asteapta foarte multe alte tiluri extrem de interesante, dar ramane de vazut cat de atractive vor fi acestea dupa ce vor fi lansate oficial.