WhatsApp face o Modificare Buna in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp face Modificare Buna Aplicatia iPhone Android

WhatsApp a decis sa faca noi modificari pentru noi in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ele venind ca vesti extrem de bune in contextul in care de ceva vreme foarte multa lume cere implementarea posibilitatii de a avea aceasta functionalitate. Mai exact, cei de la WhatsApp au luat decizia de a implementa in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android a unei functionalitati care sa ne permita sa alegem limba care este folosita in cadrul aplicatiei.

WhatsApp, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, a decis sa integreze in cadrul meniului de setari pentru aplicatia de mesagerie o functie care ne da posibilitatea de a alege intre limbile pentru care exista suport in vederea afisarii informatiilor din aplciatie. Unii dintre voi probabil stiti deja ca aplicatia WhatsApp este tradusa in multe limbi de circulatie internationala multumita sistemelor de operare iOS si Android care au integrat suport special.

WhatsApp face o Modificare Buna in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp face Modificare Buna Aplicatia iPhone Android limba

WhatsApp Messenger ne ofera posibilitatea de a ne folosi de acest lucru pentru a avea toata interfata aplicatiei pentru iPhone si Android tradusa in limba romana, de exemplu, daca dorim acest lucru, ceva ce poate fi realizat si automat. La deschiderea aplicatiei pentru prima oara in urma unei reinstalari, WhatsApp Messenger ne ofera deasemenea posibilitatea de a alege limba pe care dorim sa o folosim, deci exista si aceasta posibilitate, in final.

WhatsApp implementeaza functii de acest gen deoarece exista oameni care au nevoie sa vada interfata aplicatiei tradusa intr-o limba pe care sa o poata intelege, deoarece nu toata lumea vorbeste engleza in viata de zi, cu zi, de exemplu. Desigur ca aceasta nu era una dintre cele mai cerute schimbari pentru aplicatia WhatsApp, insa chiar si asa, iata ca ne este oferit si acest lucru pentru a ne putea bucura de functie in cadrul aplicatiei.

WhatsApp mai face si alte modificari importante in cadrul aplicatiilor sale, asa ca nu ramane decat sa vedem in ce masura ele vor fi cu adevarat utile pentru noi, dar totul in timp, pe masura ce ele vor fi disponibile in mod oficial pentru noi, in final.