Decretele Importante Semnate de Vladimir Putin in Plin Razboi cu Ucraina

Decretele Importante Semnate Vladimir Putin Plin Razboi Ucraina

Vladimir Putin a semnat un nou decret oficial foarte important in plin razboi intre Ucraina si Rusia, presedintele rus de la Kremlin sperand ca prin intermediul sau sa mai convinga unii dintre ucrainieni sa treaca de parta tarii sale agresoare, dar si sa le ofere celor care sunt deja acolo beneficii mai multe.

Vladimir Putin a semnat un decret important in baza caruia ucrainienii care sunt deja pe teritoriul Rusiei au drept de sedere si munca pe termen nedeterminat, asta in timp ce un al doilea decret le ofera acestora inclusiv acces la sistemul de plati sociale care ii ajuta sa supravietuiasca in tara acum.

“Putin semnează decrete pentru a permite ucrainenilor să trăiască și să lucreze în Rusia. Potrivit think-tank-ului american, Vladimir Putin a semnat două decrete pe 27 august, primul dintre care le permite rezidenților Ucrainei și apatrizilor să trăiască și să lucreze în Rusia „pe termen nelimitat”.

Al doilea decret presupune că plățile sociale vor fi plătite ucrainenilor care au venit în Rusia. Într-un raport anterior emis de Institutul pentru Studierea Războiului pe 22 august, experții au raportat că ucrainenii care reintră în părțile ocupate ale Oblastului Zaporijia primesc formulare de identificare pentru „apatrizi” de la autoritățile ocupante.”