Noile Culori ale iPhone 14 Dezvaluite, Cum vor Arata Telefoanele

Noile Culori iPhone 14 Dezvaluite Cum Arata Telefoanele

Noile culori ale seriei iPhone 14 au fost dezvaluite deja, chiar daca lansarea telefoanelor este programata de catre compania Apple pentru data de 7 septembrie, insa multumita unor machete ale dispozitivelor putem vedea ceea ce este pregatit.

iPhone 14 Pro sunt modelele de top din serie, iar conform primelor imagini cu machetele dispozitivelor, puteti vedea ca vorbim despre doua noi culori pregatite de catre Apple pentru ele, una albastra, si una violet.

Culorile argintiu, negru, auriu, ale iPhone 14 Pro vor ramane neschimbate in comparatie cu cele ale modelelor lansate anul trecut, ceea ce nu vine ca o surpriza prea mare, dar vestile bune sunt ca vom avea parte de schimbari, cel putin, pentru aceasta parte a aspectului telefoanelor.

Noile Culori iPhone 14 Dezvaluite Cum Arata Telefoanele machete

iPhone 14 Pro ar putea fi singurele modele care vor beneficia de aceasta schimbare de culoare pentru carcasa, iar asta deoarece ele sunt facute din materiale diferite in comparatie cu modelele standard din seria iPhone 14 a companiei Apple.

iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max sunt in productie pentru lansare dupa prezentarea din data de 7 septembrie, iar vanzarile in magazine ar putea incepe in cursul zilei de 16 septembrie, daca tactica Apple nu se va schimba fata de anii anteriori.