LIDL Romania Ofera GRATUIT iar Carduri Cadou de 250 de LEI pentru Romani

LIDL Romania Ofera GRATUIT Carduri Cadou 250 LEI Romani

LIDL Romania incepe saptamana in forta, iar asta pentru ca ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce ofera gratuit pentru oricine incepand de acum, si vorbim despre o veste extrem de buna despre care ar trebui sa stii in momentuil de fata.

LIDL Romana ne anunta ca ofera gratuit 10 carduri cadou in valoare de 250 de LEI fiecare, impreuna cu o masina de spalat vase si 3 roboti de curatenie, totul daca decideti sa participati la campania speciala care este acum in desfasurare pentru oricare dintre romani.

Campania pe care o deruleaza LIDL in momentul de fata este valabila in toate magazinele din intreaga tara, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, trebuie sa cumparam produse de minim 70 de LEI din ele, inclusiv unul Chef Select, si sa pastram bonul de cumparaturi.

LIDL Romania ne cere deasemenea sa ne inscriem in website-ul sau pentru a fi inscrisi in cadrul campaniei pentru a castiga premiile care ne sunt oferite, asa ca nu uitati sa va inscrieti pentru participare pentru ca altfel nu veti fi luati in calcul pentru promotie.

Cumpără de minimum 70 de lei și cel puțin un produs din gama Chef Select și salvezi instant timp în bucătărie.

În plus, poți câștiga prin tragere la sorți premii care îți aduc extra timp pentru tine! Intră pe website și înscrie codul unic de pe bonul fiscal!

Câștigă timp și premii cu bunătățile gata de savurat de la #ChefSelect! Participă la concursul nostru acum!