Imaginea cu iPhone 14 Pro care Arata Schimbarea Majora pentru Ecran

Imaginea iPhone 14 Pro Arata Schimbarea Majora Ecran

iPhone 14 Pro va fi lansat cu o schimbare majora pentru ecran anul acesat, iar asta deoarece Apple are in plan sa le ofere clientilor din intreaga lume o experienta mult mai buna pentru folosirea telefoanelor prin reducerea dimensiunii decupajului.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum ar trebui sa arate noul decupaj din ecranul iPhone 14 Pro in momentul in care acesta va fi pornit, iar modificarea este una despre care ar trebui sa stie toti cei interesati sa cumpere telefoanele pe care Apple le va oferi.

iPhone 14 Pro are practic ecranul decupat in doua locuri pentru Face ID si camera frontala a telefonului, insa in loc sa vedem doua taieturi in ecranul telefoanelor, cei de la Apple au decis sa dezactiveze pixelii dintre decupaje pentru ca totul sa fie mult mai uniform.

Imaginea iPhone 14 Pro Arata Schimbarea Majora Ecran decupaj

Aceasta schimbare importanta facuta pentru iPhone 14 Pro vine la ani de zile dupa ce alti producatori de telefoane au facut modificari similare pentru propriile dispozitive, iar acum vedem acelasi lucru oferit inclusiv de catre compania Apple, intr-un final.