OMV: Notificarea OFICIALĂ, ce Transmite pentru Milioane de Români

OMV Notificarea OFICIALĂ Transmite Milioane Români

OMV, unul dintre cele mai mari lanțuri de benzinării din toata Romănia, a publicat o notificare oficială pentru milioanele de români din întreaga țarâ, iar asta deoarece ne vorbește despre aplicația pe care o ofera pentru iPhone și Android, ea putând fi de mare ajutor în descoperirea locațiilor sale din județe.

OMV vorbește mai jos despre utilitatea aplicatiei care poate fi instalată in oricare dintre telefoanele cu sistem de operare iPhone și Android, ea permițând descoperirea benzinariilor care ofera diverse servicii de care avem nevoie, o serie de filtre fiind implementate special pentru a găsi ce dorim.

Aplicația celor de la OMV România include filtre pentru benziăriile care au produse VIVA, care vând GPL, care au spălătorie auto, care au Adblue, sau chiar și cele care au stații pentru încărcarea mașinilor electrice, un element tot mai important într-o lume în care mașinile de acest gen sunt tot mai populare.

OMV România explica și mai jos o parte dintre functiile utile pe care aplicația sa pentru iPhone și Android le oferă în momentul de față, așa că e bine să o aveți în vedere în cazul în care căutați o benzinărie a lanțului, ea fiind distribuită gratuit prin intermediul App Store și Google Play Store acum.

Aglomerație la stațiile de alimentare? Ne-am gândit și la asta: o poți evita cu OMV MyStation App. Caută în aplicație opțiunea prin care poți vedea stațile din apropiere sau aplică filtrele care corespund cerințelor tale.

Printre filtrele disponibile: VIVA, GPL, Spălătorie auto, Încărcare electrică, Adblue etc.