Ingrijorator Anunt al BANCA Transilvania cu un Pericol Serios pentru Clienti

Ingrijorator Anunt BANCA Transilvania Pericol Serios Clienti

BANCA Transilvania a publicat un anunt foarte ingrijorator pentru clientii din toata tara in momentul de fata, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum daca esti client al bancii, iar asta pentru ca el ne aduce in atentie un pericol foarte serios care nu ar trebui sa fie ignorat acum.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre mesajele de pe retelele de socializare, sau email, care ne vorbesc despre concursuri false si care ne directioneaza spre website-uri malitioase, eventual ceranduni-se sa transmitem respectivul link catre diversi prieteni.

Ingrijorator este faptul ca aceasta frauda online despre care BANCA Transilvania ne vorbeste este foarte usor de realizat, si este gandita intr-un asemenea mod incat clientii sa fie usor de pacalit si fie sa isi cedeze datele personale, fie sa isi infecteze dispozitivele folosite zilnic.

BANCA Transilvania spune ca mesajele precum cel de mai jos nu provin de la ea, si au potential foarte pericol, asa ca trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce ni se spune, si sa nu ne lasam pacaliti de promisiuni desarte care sunt legate de cedarea detelor personale, si chiar mai mult decat atat.

Mesajele primite pe e-mail sau în social media, care anunță un concurs la care poți câștiga ceva-ce-nici-nu-ai-visat? Sunt acele link-uri care conțin link și trebuie trimise la prieteni, la cât mai mulți prieteni.

Trebuie să știi că nu provin de la noi și au potențialul de a fi periculoase. Nu le accesa și cu siguranță nu da datele tale, sau ale cardului.