Kaufland: Anunturile Oficiale, ce face pentru Romanii din Toata Tara Acum

Kaufland Anunturile Oficiale face Romanii Toata Tara Acum

Kaufland a anuntat in mod oficial doua decizii importante care ii vizeaza pe clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru ca vorbim, in primul rand, despre o veste grozava pentru toti fanii Formula 1, iar asta deoarece masina Red Bull Racing este prezenta in magazinul din Barbu Vacarescu.

Kaufland a expus masina lui Max Verstappen in magazinul sau din Barbu Vacarescu, iar in data de 10 septembrie organizeaza inclusiv un spectacol in Piata Constitutiei din Bucuresti, cu Red Bull in centru, astfel ca fanii Formula 1 vor avea multe de vazut in cursul urmatoarelor zile in Romania.

Daca este prins in febra cumparaturilor pentru inceputul scolii, atunci Kaufland Romania are deasemenea vesti bune si pentru tine, iar asta pentru ca intre 2 – 4 septembrie are o serie de reduceri speciale la o varietate de produse care sunt disponibile in magazinele din toata tara.

Kaufland Romania are promotii excelente la rechizitele scolare in cursul urmatoarelor zile, astfel ca daca ai de cumparat ceva, e bine sa fii atent la tot ceea ce este disponibil pentru elevi si studenti, pentru ca vei avea cu siguranta multe dintre care sa alegi orice iti doresti.

Mașina @redbullro Racing a făcut un popas în magazinul Kaufland din Barbu Văcărescu, fix cât timp @maxverstappen1 își trage sufletul între victoriile de anul ăsta.

O poți admira în fiecare zi în magazinul nostru, iar pe 10 septembrie ne vom bucura de un super show în Piața Constituției, la @redbullracing Show Run! Be there!

Între 2 – 4 septembrie sună clopoțelul pentru o reducere 25% la peste 2000 de articole de papetărie și rechizite (în limita stocului disponibil).

Te așteptăm la noi!