iPhone 14 Plus isi va face Debutul in Conferinta Apple din 7 Septembrie

iPhone 14 Plus face Debutul Conferinta Apple 7 Septembrie

iPhone 14 Plus este unul dintre modelele complet noi ale seriei iPhone 14 pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume in cursul saptamanii urmatoare, iar dispozitivul in sine va fi dezvaluit in premiera de catre americani.

iPhone 14 Plus va inlocui modelele iPhone Mini pe care Apple le-a vandut in ultimii ani, si vorbim despre un telefon care are diagonala de 6.7 inch si care va fi vandut la un pret usor mai mare decat cel al iPhone 14, iar asta doar pentru ca va avea un ecran mai mare.

Ecranul pe care Apple il va folosi pentru iPhone 14 Plus va fi la fel de mare precum cel al iPhone 14 Pro Max, insa nu inseamna ca va fi fabricat si cu aceleasi tehnologii, telefoanle in sine urmand a avea oricum componente cu mult diferite unul fata de celalalt.

In baza a ceea ce a fost dezvaluit pana acum, se pare ca iPhone 14 Plus va fi lansat de catre Apple in tandem cu celelalte modele de telefoane din seria iPhone 14, si e posibil sa fie unul dintre cele mai cautate, avand in vedere ceea ce va oferi la un pret destul de acceptabil.

iPhone 14 Plus face Debutul Conferinta Apple 7 Septembrie imagine