Mesajul Netflix pentru Romani, ce Transmite Compania Special pentru Romania

Mesajul Netflix Romani Transmite Compania Special Romania

Netflix transmite o un mesaj special pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata, una despre care poate ca ar trebui sa stii daca esti abonat al platformei de streaming video la cerere, iar asta pentru ca ea ne prezinta filmele romanesti disponibile pentru noi.

Netflix nu are foarte multe filme romanesti oferite in cadrul platformei de streaming video la cerere in momentul de fata, iar asta pentru ca nici nu exista foarte multe bune care sa merite sa fie incluse, dar mai jos ne spune despre cateva pe care poate ar trebui sa le urmarim.

Intregalde de Radu Muntean, MO de Radu Dragomir, Dupa dealuri de Cristian Mungiu, Nunta Muta de Horatiu Malaele, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile de Cristian Mungiu, Bacalaureat de Cristian Mungiu, Pozitia copilului de Calin Peter Netzer, Un Pas in Urma Serafimilor de Daniel Sandu, Aferim! De Radu Jude, A fost sau n-a fost de Corneliu Porumboiu, si The Whistlers de Corneliu Porumbolu, sunt toate filmele romanesti promovate azi.

Netflix Romania promoveaza doar cateva dintre filmele romanesti care au fost realizate in ultimii ani, si care sunt disponibile pentru abonatii romani care platesc bani pentru a urmari continutul disponibil in cadrul platformei, insa exista si altele cateva interesante.

Netflix adauga in mod constant titluri noi pentru abonatii din toata lumea, inclusiv cei din Romania astfel ca nu e exclus sa mai vedem in curand si alte titluri interesante, deci ramane sa avem rabdare pentru a vedea ce anume ne mai poate fi oferit de catre compania americana.

Netflix Romania inca nu a anuntat acest lucru, insa in alte tari compania a inceput sa modifice preturile abonamentelor, crescandu-le pentru abonatii in cateva regiuni, si e bine sa ne pregatim pentru o modificare de preturi, chiar daca nu se stie cand anume ar putea avea loc, sau nu ar putea avea loc.