WhatsApp Surprinde cu o Schimbare SECRETA Gandita pentru iPhone si Android

WhatsApp Surprinde Schimbare SECRETA Gandita iPhone Android

WhatsApp a decis sa puna in aplicare o schimbare oficiala pentru aplicatia sa de mesagerie pentru iPhone si Android, modificarea fiind facuta in secret de catre platforma de mesagerie, si e una dintre cele mai interesante pe care le vedem de foarte multa vreme.

WhatsApp s-a decis ca ar fi intr-un final cazul sa acorde mai multa atentie cererilor utilizatorilor sai din intreaga lume, si sa faca o serie de sondaje prin care sa afle mai multe informatii in legatura cu experienta de care au parte cei cu iPhone si Android care-I folosesc aplicatia acum.

WhatsApp Messenger creeaza un chat special in care oamenii vor putea participa la aceste sondaje speciale pe care platforma de mesagerie le va derula, si puteti vedea mai jos cum urmeaza sa arate totul dupa ce va fi oferit in mod oficial pentru toata lumea de catre companie.

Conversatiile in care vom oferi informatii in legatura cu experienta de care avem parte in cadrul platformei de mesagerie vor fi deasemenea criptate, la fel ca si restul conversatiilor, deci putem fi siguri ca nimeni nu le va putea citi nici pe acelea, ceea ce este extrem de bine.

WhatsApp Surprinde Schimbare SECRETA Gandita iPhone Android conversatii sondaje

WhatsApp va invita diversi utilizatori sa participe la conversatiile in cadul carora vor fi dezvaluite sondajele cu informatiile de care este interesata compania, deci nu va avea oricine acces la acest serviciul special, dar chiar si asa, vorbim despre o masura foarte interesanta pe care americanii o pun in aplicare pentru a intelege mai bine ceea ce vrem noi.