DACIA Duster 3 (2024): Schimbarea MAJORA pentru SUV si Buna pentru Clienti

DACIA Duster 3 (2024) Schimbarea MAJORA SUV Buna Clienti

DACIA Duster 3 va fi lansat de catre compania DACIA cu una dintre cele mai importante schimbari care au fost facute pana acum pentru masinile pe care le vinde, chiar daca nu va fi o premiera, ci doar o continuare a implementarii pregatite pentru Jogger. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Duster 3 urmeaza sa fie lansat fara un motor diesel de catre cei de la DACIA, el fiind inlocuit de catre versiunea hibrida, care totusi nu va fi oferita din prima zi.

DACIA Duster 3 va beneficia de un motor hibrid identic cu cel care va fi implementat in modelul Jogger, adica unul 1.6 E-Tech, acesta fiind o versiune simplificata a celor din Clip, Captur, sau Arkana, scopul fiind, desigur, de a se reduce costurile. Interesanta este ca pentru DACIA Duster 3 urmeaza sa fie folosita si o cutie automata speciala, care nu ar urma sa aiba ambreiaj sau sincronizatoare, dar cu toate acestea, va putea oferi o putere de 140 de cai.

DACIA Duster 3 (2024): Schimbarea MAJORA pentru SUV si Buna pentru Clienti

DACIA Duster 3 incheie era motoarelor diesel la DACIA, acestea fiind vandute acum exclusiv pentru actualele modele ale SUV-ului, dar incepand cu noua generatie, vom putea cumpara initial exclusiv versiuni cu motoare pe benzina si benzina + GPL. Decizia de a lansa DACIA Duster 2024 cu o versiune hibrida care este modificata, si poate inerioara, celor folosite in diverse modele ale Renault nu ar trebui sa surprinda din moment ce alte modele au implementari similare.

DACIA Duster 2024 va veni si cu foarte multe alte schimbari importante pe partea de tehnologie si dotari utile pentru soferi, insa toate acestea vor avea un cost, si el nu va fi unul mic, dupa cum prea bine stiti multi dintre voi. Partea buna este ca versiunea hibrida a DACIA Duster 3 ar trebui sa consume si mai putin, atat cand e folosita in orase, cat si cand e folosita in afara lor, ceea ce in aceste vremuri nu e tocmai usor de ignorat, cu preturi tot mai mari la benzina si motorina.

DACIA Duster 3 este asteptata pentru prezentare in toamna anului 2023, cu lansare programata pentru prima parte a anului 2024, desi nu se stie foarte clar cam cand anume s-ar putea intampla acest lucru, in final.