MOL: Informarea Oficiala IMPORTANTA pentru Milioane dintre Romani

MOL Informarea Oficiala IMPORTANTA Milioane Romani

MOL a emis doua informari importante pentru milioanele de romani din intreaga tara, informari care vizeaza benzinariile de pe teritoriul Romaniei, iar asta pentru ca aduce in atentia oamenilor beneficiile pe care noul carburant EVOPLus le aduce pentru masinile in care este folosit.

MOL explica si in clipul video de mai jos ce fel de impact are acest carburant asupra motoarelor in care este folosit, compania afirmand ca el a fost testat in laboratorul DTC de catre specialisti pentru a se confirma eficienta pe care o aduce pentru motoarele masinilor.

V-am spus inca de saptamana trecuta ca toate benzinariile MOL Romania au acest carburant disponibil in momentul de fata, deci oriunde ati merge, ar trebui sa il gasiti fara probleme pentru a va alimenta masinile, daca vreti sa profitati de ceea ce va poate el oferi.

MOL Romania ofera si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la acest carburant, dar si explicatii in legatura cu afirmatiile pe care le face vis-a-vis de performantele pe care el le poate oferi, sau de protectia pe care o ofera pentru motoarele masinilor.

Grija pentru mașina ta este prioritatea noastră #1️! Carburanți premium #MOL #EVOPlus 3x Effect sunt cea mai nouă soluție pentru a prelungi viața motorului mașinii tale, prin curățarea eficientă a pieselor motorului, arderi mai curate.

La #MOL găsești carburanți de nota 10! Alături de specialiștii laboratorului DTC, am realizat o serie de teste pentru a verifica eficiența noilor carburanți MOL #EVOPlus. Curios să descoperi care au fost rezultatele testelor? Află în materialul video de mai jos!