Enel: Anuntul IMPORTANT, ce Transmite Oficial Clientilor Romani

Enel Anuntul IMPORTANT Transmite Oficial Clientilor Romani

Enel a publicat in mod oficial un foarte important anunt pentru milioanele de clienti din toata Romania care beneficiaza de serviciile de livrare de energie electrica si gaze naturale, iar dupa cum puteti vedea mai jos, el are menirea de a-I ajuta pe oameni sa isi faca viata mai usoara.

Enel a inceput sa-si promoveze aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a ne bucura de un control mai facil asupra conturilor noastre de client in cadrul companiei, dar si al informatiilor pe care le putem vedea vis-a-vis de plati si consum.

Saptamana trecuta Enel Romania ne recomanda sa-I instalam aplicatia pentru a beneficia de notificari push implementate recent, iar acum ne spune ca aplicatia MyEnel ne permita sa vedem soldul, ofertele disponibile, facturile emise, sau sa transmite indexul de consum.

Enel Romania a creat aplicatia pentru iPhone si Android in ideea de a ne simplifica interactiunea cu compania in aceasta perioada, astfel ca vorbim despre o masura foarte buna pusa in aplicare pentru romani, una de care cel mai probabil destule persoane profita in momentul de fata.

Ai instalat cea mai recentă versiune a aplicației MyEnel pe telefonul tău? O descarci gratuit din Google Play Store, App Store și Huawei App Gallery, iar apoi o folosești ca să verifici soldul, să vezi cele mai noi oferte pe care le avem pentru tine, să accesezi rapid facturile și să ne transmiți indexul la energie electrică și gaze naturale.

Serviciile Enel sunt gândite pentru confortul tău de zi cu zi. Cu aplicația MyEnel îți administrezi cu ușurință contractele de energie electrică sau gaze naturale, soliciți ajutorul în orice problemă și descoperi întreaga lume Enel, direct de pe telefonul mobil.