IMPORTANTA Decizie a Kaufland Anuntata Oficial Tuturor Romanilor

IMPORTANTA Decizie Kaufland Anuntata Oficial Tuturor Romanilor

Kaufland si-a anuntat toti clientii din Romania in legatura cu o decizie extrem de importanta pe care a hotarat sa o puna in aplicare in toate magazinele din tara, ea aducand o serie de schimbari majore pentru produsele pe care le putem cumpara chiar acum, si care vor fi disponibile la preturi speciale.

Kaufland a hotarat sa “conserve preturile” pentru 1000 de produse pe care le vinde in magazinele sale din toata tara, lantul de hypermarket-uri promitandu-le clientilor sa le ofere produsele dorite la preturile pe care le asteapta, ceva ce este o masura extrem de buna pentru toata lumea acum.

Conform informarii pe care Kaufland Romania a publicat-o pentru a-I anunta pe clientii din Romania in legatura cu decizia sa, vorbim despre 1000 de produse din diverse categorii, iar ele vor putea fi cumparate din oricare dintre magazinele lantului de hypermarket-uri la preturi preferentiale chiar acum.

Kaufland Romania a luat, poate, aceasta decizie si dupa ce zilele trecute anuntase ca unele dintre produsele pe care le vinde nu vor mai fi disponibile deoarece furnizorii lor au ales sa le vanda la preturi nerezonabile, astfel ca aceasta campanie noua vine in ajutorul romanilor din tara acum.

Noi, Kaufland, am căutat și am găsit soluții ca prețurile să se stabilizeze. Este un efort continuu. Așa că, toamna asta, aceleași prețuri înghețate sunt acum conservate!

Peste 1000 de produse fac parte din campania Toamna asta conservăm prețurile. Sunt produse din toate categoriile, atât alimentare, cât și non-alimentare, care pot fi gasite ușor în toate magazinele noastre.