Atentionarea MOL pentru Clientii din Tara, ce Transmite Oficial Compania

Atentionarea MOL Clientii Tara Transmite Oficial Compania

MOL, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din toata Romania, a emis o atentionare extrem de serioasa care ii vizeaza pe clientii romani din toata tara, iar asta pentru ca trage un semnal de alarma cu privire la fraudele care pot implica si cardurile pe care le emite pentru cei interesati.

MOL vorbeste mai jos despre felul in care hackerii pot fura datele importante ale cardurilor pe care compania le ofera clientilor pentru a achizitii din oricare dintre benzinarii sale, multiple metode putand fi utilizate de catre cei de rea credinta pentru a intra in posesia datelor noastre.

In cazul in care devenim victima unui atac de acest gen, cei de la MOL Romania ne recomanda sa raportam imediat activitatea la companie pentru a putea fi luate si masurile necesare pentru ca problemele sa fie remediate cat mai repede cu putinta, iar noi sa nu pierdem bani.

MOL Romania vrea doar sa ii ajute pe clientii sai din toata tara sa beneficieze de cele mai bune experiente atunci cand isi folosesc cardurile emise de catre companie, astfel ca este important sa ramanem vigilenti, si sa nu ne lasam pacaliti de catre cei care nu vor altceva decat sa ne faca rau in aceasta perioada.

Cum îți păstrezi cardul MOL Group în siguranță și te protejezi împotriva fraudei? Urmărește câteva sfaturi utile.

Nu pierde din vedere atunci când efectuezi plăți.  Nu îți nota și nu îți lipi codul PIN pe card; nu le păstra niciodată în același loc. Dacă depistezi alimentări cu carburant / tranzacții neautorizate cu cardul de carburant, raportează imediat activitatea.

Rămâi vigilent! Descoperă toate măsurile de prevenție aici.