E.ON: Notificarea Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor din Toata Romania

E.ON Notificarea Oficiala GRATUIT Clientilor Toata Romania

E.ON, compania cu milioane de clienti in Romania pentru serviciile de furnizare de energie electrica si gaze, transmite o informare oficiala foarte importanta pentru toti dintre ei, iar asta pentru ca dezvaluie ce anume ne da gratuit incepand de acum, si e bine sa stiti ceea ce ne este oferit.

E.ON spune ca oricare dintre clientii din Romania care aleg sa isi activeze factura electronica vor avea posibilitatea de a castiga un aparat de aer conditionat Gree Muse in fiecare luna, iar fiecare luna in care am avut factura electronica activa pentru contul nostru reprezinta o sansa de castig in plus.

Activarea facturii electronice la E.ON Romania poate fi facuta foarte rapid direct din contul de client pe care-l avem in cadrul website-ului companiei, sau prin aplicatia pentru iPhone si Android, astfel ca oricine poate sa profite de aceasta promotie speciala pentru a castiga aparatele care sunt oferite.

E.ON Romania deruleaza aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in tara noastra in momentul de fata, iar oricare dintre clientii care au activat factura electronica, sau care o vor activa incepand de acum, vor avea posibilitatea de a se bucura de promotia care este activa pentru ei.

Atitudinea ta responsabilă față de mediu este răsplătită cu premii. Fiecare lună în care ai avut factura electronică activată, îți aduce acum o șansă în plus ca să câștigi un aparat de aer condiționat premium de la Gree.

Activeaz-o și nu rata viitoarele extrageri lunare!