E.ON: Informare IMPORTANTA pentru Toti Clientii din Toata Romania

E.ON Informare IMPORTANTA Toti Clientii Toata Romania

E.ON, una dintre principalele companii din Romania care furnizeaza gaze naturale si energie electrica, romanilor, le transmite clientilor din tara un foarte important mesaj despre care toata lumea ar trebui sa stie, iar asta pentru ca el contine si o serie de informatii extrem de utile pentru noi.

E.ON le vorbeste romanilor despre o promotie spe care o desfasoara pentru centrale termice de apartament, cu instalare inclusa, in cadrul careia ofera si un card cadou la eMAG in valoare de 100 de LEI, insa in cadrul website-ului promotiei are si o serie de informatii extrem de importante pentru romani.

In acel website, cei de la E.ON Romania explica faptul ca o centrala de apartament are o durata de viata de aproximativ 10 ani, dupa care ne putem gandi la a o schimba, dar si ca daca ajungem sa o reparam prea des, atunci ar trebui sa avem foarte serios in vedere inlocuirea ei cu una mai noia.

E.ON Romania are in acel website mai multe informatii foarte utile pentru cei care au nevoie sa isi schimbe centrala de apartament, chiar daca aleg solutia oferita de catre furnizorul de energie, sau nu, asa ca merita sa va uitati cu atentie la ceea ce ni se spune pentru a gasi si ceva care sa va fie util.

Ai grijă de momentele de confort și relaxare ale celor dragi. Alege soluția completă E.ON Life și ai instalare gratuită, plată în rate și costuri de consum reduse cu până la 30%.

Mai mult, primești cadou și un card eMAG în valoare de 100 de lei.