DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL care Confirma Vestile Bune pentru RCS & RDS

DIGI Mobil Anuntul OFICIAL Confirma Vestile Bune RCS & RDS

DIGI Mobil, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, este in centrul unui anunt oficial venit astazi de la autoritatile din Romania, iar asta deoarece au fost in sfarsit dezvaluite informatiile oficiale cu privire la portarile facute in cursul lunii august intre operatori.

DIGI Mobil a reusit in continuare sa-si domine concurenta din acest punct de vedere, avand peste 65.000 dintre numerele portate in luna august in Romania, totalul fiind de 110.360, deci vorbim despre un procent extrem de mare din total care a ajuns la grupul cu cele mai mari portari din ultimii ani.

Succesul pe care DIGI il are in Romania din punct de vedere al portarilor ar trebui sa fie un semnal foarte important cu privire la viitorul companiei, iar asta pentru ca exista interes foarte mare de a atrage cat mai multi oameni in retea, vasta majoritate a celor care sunt acum acolo fiind atrasi prin portare.

DIGI are cele mai bune oferte la portare in Romania in momentul de fata, ele fiind atat de bune de ani de zile, iar asta deoarece compania s-a straduit constant sa le ofere clientilor cele mai bune preturi pentru servicii, chiar daca acestea nu sunt in mod neaparat cele mai bune din Romania acum.

DIGI Mobil va continua sa aiba promotii extrem de interesante pentru clienti, si va avea in continuare preturi foarte bune, poate chiar cele mai bune, din toata Romania, asa ca ramane doar sa vedem ce fel de promotii speciale vor mai fi anuntate de catre cei de la RCS & RDS.