Hotararea BCR Romania Anuntata, ce Schimbari a Facut pentru Clienti

Hotararea BCR Romania Anuntata Schimbari Facut Clienti

BCR Romania confirma pentru clientii din toata Romania o decizie cu privire la o masura pe care nu foarte multa lume o astepta in momentul de fata, dar o masura care va veni cu siguranta in ajutorul foarte multor persoane din Ucraina care au ajuns in Romania, si au nevoie de ceva care sa fie inteles usor.

BCR Romania a anuntat in mod oficial astazi ca aplicatia George a fost actualizata cu o schimbare extrem de interesanta, mai exact vorbim despre faptul ca incepand de acum aplicatia pentru iPhone si Android are implementat suport pentru limba ucraineana, deci inclusiv cetatenii Ucrainei vor putea intelege ce fac.

Decizia luata de catre BCR pentru clientii din toata Romania se aplica incepand cu instalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei pentru iPhone si Android, ea avand deja implementate traducerile pentru limba ucraineana pentru toti cei care au nevoie de aceasta schimbare pentru folosirea serviciilor bancii.

BCR nu este singura banca la care vedem masuri menite sa faca experienta de folosire a aplicatiei una mult mai buna, insa pana acum putine companii din Romania au decis sa faca schimbari atat de majore pentru a usura viata ucrainienilor care au ajuns in tara noastra si au nevoie de ajutor acum.

#George #StandswithUkraine. De curând, în George este disponibilă limba ucraineană pentru cetățenii din Ucraina, simplu și rapid, poți modifica din setările telefonului.