LIDL Romania: Hotararea IMPORTANTA pe care a Anuntat-o Clientilor

LIDL Romania Hotararea IMPORTANTA Anuntat Clientilor

LIDL Romania ii surprinde in mod pozitiv pe clientii din toata romania cu noi schimbari facute in cadrul magazinelor sale din tara noastra, iar asta pentru ca a hotarat sa faca o serie de schimbari in toate magazinele si a adus noi produse de la Sol y Mar incepand de acum pentru toti romanii din tara.

LIDL Romania are produsele noi de la Sol y Mar disponibile de maine in magazine, astfel ca puteti merge oriunde pentru a cumpara orice va intereseaza, si veti avea de unde alege produsele cele mai bune de care sa va bucurati, ele fiind disponibile pentru o perioada limitata de timp in tara noastra.

Separat de faptul ca LIDL are noi produse in stil iberic disponibile, compania desfasoara inclusiv o promotie speciala prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a castiga un frigider, 5 roboti de bucatarie, dar si vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, totul pentru o perioada limitata de timp.

LIDL surprinde cu aceasta decizie, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care este oferit tuturor romanilor, dar ceva care vine nu chiar atat de des, chiar daca interesul este foarte mare pentru a li se oferi oamenilor beneficii pentru cumparaturile pe care le realizeaza in Romania in fiecare zi in aceasta perioada.

LIDL Romania are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla in toate magazinele sale din Romania, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, pe website-ul companiei trebuie sa mergeti pentru a afla detaliile.

LIDL Romania Hotararea IMPORTANTA Anuntat Clientilor produse magazine