OMV: Oficial, da GRATUIT Romanilor 500 de LEI, Cum ii Poti Obtine

OMV Oficial GRATUIT Romanilor 500 LEI Cum Poti Obtine

OMV, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Europa si din Romania, are un anunt extrem de important care ii vizeaza pe toti romanii care aleg sa alimenteze din locatiile sale, iar asta pentru ca a decis sa ne ofere 20 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare daca facem un lucru foarte simplu.

OMV le spune romanilor ca daca aleg sa mearga in oricare dintre benzinariile sale, alimenteaza, si ofera informatii despre experienta in cadrul unui formular disponibil pe website-ul sau, atunci vor avea sansa de a castiga unul dintre premiile in valoare de 500 de LEI fiecare, oferit chiar acum in Romania.

Campania pe care OMV Romania o desfasoara in momentul de fata este una despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca premiile de 500 de LEI fiecare ne ajuta sa ne facem plinul la masina, si pentru a avea sansa de a castiga banii, nu trebie sa facem chiar atat de multe, in final.

OMV Romania are formularul accesibil chiar din prima pagina a website-ului sau, asa ca daca sunteti interesati sa intrati in posesia banilor care sunt oferiti acum de catre lantul de benzinarii, ar trebui sa intrati si sa completati acel formular de contact pentru a fi siguri ca aveti sansa de a castiga banii.

Echipa noastră urmărește să te întâmpine de fiecare dată cu produsele și serviciile cele mai bune și mai potrivite pentru tine.

Pentru a ști unde, cum și ce putem face mai bine avem nevoie de ajutorul tău.

Ne-ar fi de folos să aflăm impresiile tale după vizita recenta din stațiile noastre. Așa că am pregătit un scurt chestionar. E simplu, n-ar trebui să-ți ia mai mult de 6-7 minute.

OMV Oficial GRATUIT Romanilor 500 LEI Cum Poti Obtine gratuit