NASA ATENTIONEAZA cu Privire la un Asteroid Mare care se Apropie de Pamant

NASA ATENTIONEAZA Privire Asteroid Mare Apropie Pamant

NASA atentioneaza intreaga omenire cu privire la un asteroid de mari dimensiuni care se indreapta spre Pamant cu viteza foarte mare in momentul de fata, dar care este suficient de mare, si ajunge suficient de aproape, de planeta noastra incat sa poata fi considerat un pericol pentru omenire acum.

NASA ne spune ca un asteroid care are denumirea 2008 RW si are diametrul de 94 de metri urmeaza sa ajunga la o distanta de 6.7 milioane de kilometri in raport cu Pamantul astazi, distanta fiind una considerabila, dar chiar si asa, agentia spatiala americana trebuie sa ne atentioneze in legatura cu existenta sa.

Asteroizii care se apropie de Pamant oricand risca sa aiba traiectoria modificata pentru a se intersecta cu cea a planetei noastre, astfel ca NASA trebuie sa ne avertizeze in legatura cu orice fel de potential pericol care ar putea afecta planeta noastra in orice perioada a anului, si e bine sa existe aceasta monitorizare.

Cei de la NASA incearca sa ramana extrem de vigilenti in ceea ce priveste felul in care sunt monitorizati asteroizii care se deplaseaza prin univers pentru ca omenirea sa fie protejata cat se poate de bine, astfel ca agentia spatiala americana ne arata urmatorii 5 asteroizi care vor ajunge langa Pamant.

NASA monitorizeaza tot ceea ce se deplaseaza prin sistemul solar in aceasta perioada, in masura limitarilor pe care tehnologia le are in momentul de fata, asa ca ramane de vazut ce alti asteroizi vor mai fi descoperiti de catre agentia spatiala in cursul urmatoarelor luni si saptamani in momentul de fata.

NASA ATENTIONEAZA Privire Asteroid Mare Apropie Pamant survol