IMPORTANTA Decizie pentru DACIA Duster 2024 Inainte de Lansarea Oficiala

IMPORTANTA Decizie DACIA Duster 2024 Inainte Lansarea Oficiala

DACIA Duster 2024 este urmatorul model important de SUV pe care compania DACIA il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar o foarte importanta decizie luata de catre producator va avea un impact major asupra masinilor. Mai exact, cei de la DACIA ar fi luat decizia ca DACIA Duster 2024 sa nu fie lansata intr-o versiune electrica prea curand, iar asta pentru ca Renault ar vrea sa puna in prim-plan utilizarea motoarelor cu GPL in locul celor electrice.

DACIA Duster 2024 va fi lansata intr-o versiune hibrida, acest lucru fiind cat se poate de sigur, motorizarea fiind cea care va fi oferita pentru Jogger incepand cu anul 2023, una cu nu foarte multa putere. In ciuda faptului ca in momentul de fata trend-ul este de a se lansa cat mai multe masini electrice, planurile celor de la DACIA pentru Duster 2024 au la baza doar lansarea unui model cu motorizare pe benzina si benzina + GPL, cel putin in anul 2024.

IMPORTANTA Decizie pentru DACIA Duster 2024 Inainte de Lansarea Oficiala

DACIA Duster 2024 ar urma sa fie disponibila dupa aceea inclusiv intr-o versiune hibrida, iar asta deoarece platforma CMF-B ii permite sa ofere un asemenea tip de motirizare pentru clienti. Problema este ca acest model nu va fi chiar atat de ieftin atunci cand va fi lansat, astfel ca interesul celor de la DACIA va fi de a oferi o versiune a DACIA Duster 2024 care sa poata fi si suficient de ieftina pentru ca oamenii sa fie interesati sa o cumpere dupa lansare.

DACIA Duster 2024, conform presei din Spania, va fi totusi o masina interesanta, chiar daca initial va avea doar motorizarile cu motoare pe combustie interna, iar versiunea hibrida va fi oferita destul de curand dupa lansarea modelelor initiale. Exista deja interes mare pentru DACIA Duster 2024 si lansarea sa, insa din pacate foarte multe se invart in jurul celor de la DACIA si Renault, care vor sa faca masina cat mai ieftina pentru clienti.

DACIA Duster 2024 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului viitor in cadrul unei conferinte oficiale, insa lansarea in reprezentante ar putea avea loc abia in prima parte a anului 2024.