Avertismentul BANCA Transilvania pentru Clientii din Romania privind un Pericol Serios

Avertismentul BANCA Transilvania Clientii Romania Pericol Serios

BANCA Transilvania transmite un avertisment extrem de serios pentru toti clientii din Romania astazi, unul despre care trebuie sa stie toata lumea, iar asta pentru ca vorbim despre un real pericol care exista in tara noastra, si care poate genera probleme extrem de serioase pentru foarte multa lume.

BANCA Transilvania ne vorbeste mai jos despre carausii de bani care ne-ar putea convinge sa facem parte din grupari ciminale care se folosesc de oameni obisnuiti pentru a transfera bani intre conturi in asa fel incat sa li se piarda urma, totul in schimbul unor “comisioane” pe care le ofera oamenilor folositi in acest proces.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania ne spun ca nu trebuie sa ne implicam in scheme de acest gen pentru ca, in general, ele sunt simple inselatorii de care trebuie in mod neaparat sa ne ferim pentru a nu deveni victimele unor persoane care nu vor altceva decat sa profite de noi

BANCA Transilvania incearca sa ii protejeze pe clientii sai din Romania in fata celor care vor sa le fure banii, datele personale, iar mesaje de avertizare de acest gen au tot venit in ultimele luni de zile, iar asta pentru ca e normal sa fim ajutati atunci cand pericolele nu ne sunt intrutotul cunoscute de la bun inceput.

O persoană te roagă să transferi niște bani și îți oferă comision atractiv? Cel mai probabil este vorba despre o înșelătorie.

Verifică cu atenție anunțurile sau mesajele de acest fel. #StaySafe.

Mai multe detalii despre cum să-ți păstrezi banii și datele în siguranță aici.