Masura LIDL Romania cu o Hotarare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Masura LIDL ROmania Hotarare IMPORTANTA Clientii Romani

LIDL Romania ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie importanta pe care a luat-o, si care se aplica pentru toate magazinele din tara noastra, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, are noi cupoane cu reduceri pentru LIDL Plus disponibile pentru noi de acum.

LIDL Romania prezinta cateva dintre promotiile care sunt oferite din momentul de fata pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre cateva foarte interesante pe care ar trebui sa le aiba in vedere oricine este dornic sa isi faca cumparaturile mai ieftin decat in mod obisnuit de la companie.

Dupa cum prea bine stiti deja, LIDL Plus este platforma speciala pe care cei de la LIDL au creat-o pentru a ii rasplati pe clientii din toata Romania care cumpara in mod constant produse din magazinele sale, iar asta le va aduce promotii foarte interesante de care ar fi bine sa profite acum.

LIDL mai are si multe alte oferte speciale pe care nimeni nu trebuie sa le ignore acum, iar asta pentru ca in baza lor putem sa cumparam multe produse la preturi mult mai mici decat in mod obisnuit, ceva de care oricine ar trebui sa profite acum, daca este dornic sa faca acest lucru in momentul de fata.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat.

Vezi ofertele de luni.