DACIA: Anuntul INGRIJORATOR, Problemele pentru Masinile Romanesti

DACIA Anuntul INGRIJORATOR Problemele Masinile Romanesti

DACIA, cel mai mare producator de automobile din Romania, este din nou in centrul unor vesti foarte proaste in tara noastra, iar asta pentru ca au fost anuntate in mod oficial zilele acestea cifrele privind inmatricularile in luna august a acestui an, iar pentru Logan lucrurile sunt departe de a fi bune.

DACIA a inregistrat in august 2022 o noua scadere a vanzarilor Logan in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, conform APIA, ceea ce desigur ca este o veste extrem de proasta, mai ales ca vorbim despre cifre mai mici cu nu mai putin de 56.1%, iar asa a adus compania cu vanzari mai mici per total in 2022 fata de 2021.

Logan a inregistrat 1071 inmatriculari in luna august a anului 2022, cu 56.1% mai mici decat in luna august a anului 2021, iar per total in 2022 cei de la DACIA au inmatriculat 7.512 de masini din acest model, ramanand in continuare in topul modelelor de masini inmatriculate in Romania in anul 2022.

Logan 3 a fost lansat in primavara anului trecut de catre cei de la DACIA, fiind foarte apreciata pentru noutatile pe care le-a adus, iar in 2021 vanzarile pentru masina au fost foarte bune, dar in 2022 se pare ca lucrurile nu mai stau chiar la fel pentru compania romaneasca, din pacate, ceea ce e problematic.

DACIA a inregistrat scaderi ale inmatricularilor si pentru celelalte modele pe care le vinde in momentul de fata, ceva ce nu era asteptat anul acesta in Romania pentru compania din Pitesti, mai ales ca, per total, piata de automobile noi din Romania a inregistrat o crestere de inmatriculari fata de aceeasi perioada a anului trecut.