Demisia lui Vladimir Putin Ceruta de catre un Oficial al Rusiei

Demisia lui Vladimir Putin Ceruta de catre un Oficial al Rusiei

Demisia lui Vladimir Putin ceruta in Rusia de catre unul dintre oficialii unui district al Sankt Petersburg incepe sa atraga din ce in ce mai multa atentie dupa ce omul care a cerut acest lucru inca din 7 septembrie, a refuzat sa isi schimbe opinia pana in momentul de fata, chiar daca a fost amendat penal.

Nici amenintarea inchisorii nu pare sa-l fi convins pe oficialul rus sa nu-i mai ceara lui Vladimir Putin sa demisioneze, si sa ceara deasemenea judecarea sa pentru inalta tradare, insa desigur ca sansele ca oricare dintre aceste doua lucruri sa se intemple in realitate sunt infime, din pacate pentru noi.

“Deputatul rus care cere demisia lui Putin refuză să se retragă. Nikita Yuferev, unul dintre deputații ruși din districtul Smolninskoye din Sankt Petersburg care a cerut ca Putin să fie acuzat de trădare pe 7 septembrie, nu se dă înapoi, transmite CNN.

El a fost deja amendat în instanță și urmează să fie amenințat cu închisoare. „Vom continua să insistăm asupra demisiei sale”, a spus el pentru CNN printr-un traducător.”