Ucraina: Armata Rusa ar fi Inregistrat Pierderi Masive din Cauza Contraofensivelor Ucrainiene

Ucraina Armata Rusa ar fi Inregistrat Pierderi Masive din Cauza Contraofensivelor Ucrainiene

Rusia ar fi pierdut de pana la 10 ori mai multi soldati decat Ucraina in contraofensiva care a fost declansata de catre armata ucraineana inca de la finalul lunii trecute, pierderile fiind extrem de serioase pentru rusi din cauza echipamentului invechit, a moralului scazut al soldatilor, si nu numai.

Ucraina a reusit sa cucereasca foarte multe localitati in sudul tarii dupa ce soldatii rusi au fugit organizat, sau cuprinsi de panica, insa indiferent de situatie, se pare ca nu ar mai urma sa revina prea curand in localitati ocupate, iar asta din cauza lipsei de intariri care sa sustina noi atacuri in acele zone.

“Pierderile rusești de 9 până la 10 ori mai mari decât pierderile ucrainene în timpul contraofensivei. Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare, Oleksii Danilov, a făcut declarația în timpul unui interviu acordat Canalului 24 al Ucrainei.

Danilov a mai spus că Forțele Armate ucrainene încalcă stereotipurile militare și surprind partenerii străini prin calitatea muncii lor.”