ING Bank: INGRIJORATOR Anunt de URGENTA pentru Clientii din Romania

ING Bank INGRIJORATOR Anunt URGENTA Clientii Romania

ING Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, are un numar mare de romani care-i folosesc serviciile in momentul de fata in intreaga tara, iar toti dintre ei ar trebui sa stie despre un pericol foarte serios de care sunt vizati in momentul de fata, iar asta pentru ca trebuie sa se cum sa se apere.

ING Bank are clientii vizati de o noua campanie bazata pe fraude, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, clientilor bancii li se spune ca ar trebi sa isi actualizeze datele personale pe care banca le are, din cauza unei noi legi care ar fi intrat in vigoare in Romania in anul 2022.

Mesajul sugereaza ideea de urgenta, adica trebuie actualizate neaparat datele personale pentru ca accesul la serviciile oferite de catre ING Romania sa nu fie restrictionat de catre banca in lipsa lor, oamenilor spunandu-li-se sa intre pe un website facute de catre cei care sunt in spatele acestei fraude.

ING Romania nu le trimite clientilor SMS-uri de acest gen, si nu le recomanda prin mesajele din SMS-uri sa intre pe anumite website-uri pentru a-si introduce datele personale, deci trebuie sa fiti extrem de vigilenti.

ING Bank a explicat in repetate randuri pe website-ul sau ca trebuie sa ne ferim de fraudele de acest gen pentru a nu avea datele personale furate de catre hackeri, astfel ca trebuie sa avem grija sa ne protejam, iar asta pentru ca daca ne cedam datele, ele pot fi folosite inclusiv pentru a ni se fura banii din conturi.

ING Bank INGRIJORATOR Anunt URGENTA Clientii Romania frauda date