Dacia Pregateste Schimbari MAJORE pentru un Model Important de Masina

Dacia Pregateste Schimbari MAJORE Model Important Masina

DACIA pregateste lansarea unei noi versiuni importante a unei masini care se dovedeste a fi mult mai populara decat isi imagina multa lume, iar acest succes convinge compania romaneasca sa continue sa imbunatateasca modelul Spring, care in 2024 are programat un update foarte important.

DACIA vrea sa lanseze in 2024 un facelift al modelului Spring, dar nu un model complet nou de masina, ci un facelift cu modificari pentru caroserie, interior, si pentru partea tehnologica, in cazul careia ar urma sa fie vorba “aducere la zi” a unor tehnologii implementate in masina, ele urmand a fi preluate de la o companei partenera a grupului Renault.

Spring va avea din 2024 schimbari semnificative pentru partea frontala, cu o noua grila, noi faruri, noi scuturi, totul fiind gandit pentru a arata similar cu ceea ce va exista la Duster 3 si Bigster, scopul fiind de a face masina mult mai similara cu ideea din spatele acestor SUV-uri importante pentru brand.

DACIA vrea sa faca schimbari mai mari pentru habitacul, iar aici vorbim despre un bord similar cu cel al Dongfeng EXIT Nano Box, diverse alte elemente din habitaclul acestei masini urmand a fi preluate, inclusiv probabil sistemul de navigatia, consola centrala, insa poate si alte elemente importante.

Spring ar urma sa aiba din 2023, inainte de acest refresh important, un nou motor de 60 de cai putere, pe langa actualul de 44, acesta urmand a fi sustinut de o noua baterie de 30 kWh care ar putea oferi tot o autonomie de 200 km, insa si pretul de vanzare ar putea fi si ceva mai mare.