Rusia a Lansat Zeci de Atacuri Impotriva Ucrainei in Ultimele 24 de Ore

Rusia a Lansat Zeci de Atacuri Impotriva Ucrainei in Ultimele 24 de Ore

Rusia a lansat nu mai putin de 8 atacuri impotriva Ucrainei in ultimele 24 de ore, iar conform informatiilor furnizate de catre armata ucraineana, toate au fost respinse de catre soldatii care lupta pentru protejarea tarii, dar si eliberarea teritoriilor ocupate de catre rusi pana in momentul de fata.

Rusia a lansat zeci de atacuri in ultimele 24 de ore impotriva Ucrainei, fie ca e vorba despre unele aeriene, sau altele la sol, iar din pacate in anumite cazuri acestea au lovit tintele de pe teritoriul Ucrainei, insa din fericire se pare ca nu au fost pierdute teritorii de catre ucrainieni in fata rusilor azi.

“Armata Ucrainei respinge 8 atacuri rusești în ultimele 24 de ore. Forțele ucrainene au respins cu succes atacurile din apropierea satelor Vesela Dolyna și Maryinka din regiunea Donețk, precum și din apropierea Hoptivka și Kupiansk din regiunea Harkiv.

În ultima zi, Rusia a lansat trei lovituri cu rachete și 11 lovituri aeriene; a efectuat peste 40 de atacuri de la lansatoare de rachete, distrugând infrastructura din două duzini de așezări.”