CEC Bank: Anuntul de ULTIM MOMENT cu Schimbari pentru Clientii Romani

CEC Bank Anuntul ULTIM MOMENT Schimbari Clientii Romani

CEC Bank a facut astazi un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a confirmat in sfarsit o schimbare extrem de importanta care este in sfarsit disponibila pentru noi, mai exact posibilitatea de a face retrageri contactless de la bancomatele sale.

CEC Bank a implementat aceasta functionalitate pentru 550 dintre bancomatele sale din toata Romania, iar asta pentru ca multe alte banci din toata tara ofera de ceva vreme functionalitate de acest gen pentru clienti, iar acum vedem ca in sfarsit ea este disponibila si la aceasta banca.

In baza anuntului de mai jos, retragerile contactless de la bancomatele CEC pot fi facute folosind cardul contactless, telefoanele, sau ceasurile smart, inclusiv Fitbit Pay si Garminy Pay, fara a mai introduce vreun card in fanta speciala in care se introduce in mod obisnuit acesta.

CEC ne ajuta astfel sa scapam de nevoia de a mai lua cu noi tot timpul cardurile pentru a putea scoate bani de la bancomate, deci daca l-am uitat acasa, nu trebuie sa ne mai intoarcem pentru a-l lua si a scoate banii, deoarece totul poate fi facut acum direct cu un dispozitiv inteligent.

Începem săptămâna cu super vești: lansăm retragerile contactless la peste 550 de bancomate. Acum trebuie doar să apropii de ATM cardul, telefonul sau ceasul smart (Fitbit Pay, Garmin Pay), fără să mai introduci cardul în fanta specială. Ce beneficii ai cu aceste modificări ?

Câștigi mai mult timp; Poți să scoți bani chiar dacă ți-ai uitat cardul acasă; Nu mai există riscul blocării cardului în bancomat.