Enel: Foarte IMPORTANTA Informare Emisa pentru Toti Clientii Romani

Enel Foarte IMPORTANTA Informare Emisa Toti Clientii Romani

Enel, care are milioane de clienti in Romania pentru serviciile de energie electrica si gaze naturale, a emis o informare foarte importanta pentru toti dintre ei, iar asta pentru ca vrea sa le transmita modalitatile prin care ei pot citi in modul cel mai eficient contorul de energie electrica sau gaze naturale pentru a transmite indexul.

Enel ne arata in clipul video de mai jos modalitatea corecta prin care indexul pentru energie electrica, sau gaze naturale, poate fi citit de catre noi indiferent daca avem un contor analog, electronic, sau inteligent, astfel ca putem face foarte usor distinctia intre toate cele care sunt folosite acum.

Informarea pe care Enel Romania este una foarte importanta deoarece ii ajuta pe romanii din toata tara sa transmita mult mai usor un asemenea tip de index, iar asta pentru ca inca exista unele persoane care nu stiu cum sa citeasca in mod mai eficient contorul pentru a putea afla rapid ce fel de consum au.

Enel Romania ne ofera si posibilitatea de a introduce indexul de consum direct pe website-ul sau dupa ce il citim direct, astfel ca putem sa informam compania in legatura cu ceea ce am consumat, deci la final de luna vom avea o factura care reprezinta in mod cat mai fidel consumul real inregistrat de catre noi.

Știi cât de ușor este să citești indexul la energie electrică sau gaze naturale? Află din animație ce să urmărești pe contorul de energie electrică, indiferent dacă acesta este analog, electronic sau unul inteligent.